09/12/2015 - 00:55

Gluren bij de buren...

De donkere dagen voor kerst...

Korte dagen, donker en nat. Kom lekker binnen! Hier is het gezellig, warm en knus. Althans… meestal. Want soms kijk ik wel eens naar binnen door het raam van een huis en denk ik: ‘Dat kan gezelliger’. Maar veel vaker zie ik een interieur waar ik mij ook thuis zou voelen. Dat inspireert weer om bij mij ook weer eens de boel om te gooien. En nu mag het! It’s Christmas Time!
 Gelukkig is ieder huis anders, stel je voor dat alles er hetzelfde uit zou zien. Een interieur is persoonlijk en jouw stijl hoeft niet perse de mijne te zijn. Zelf zorg ik er altijd voor dat de basis goed is. Basic kleurenpalet met aardse tinten, een goede kwaliteitsbank die lekker zit en/of ligt, fraaie bijpassende stoelen en een mooie tafel. Stoere woonaccessoires in mooie accentkleuren maken het dan helemaal af. En wil ik in het voorjaar weer iets anders, dan breng ik een andere accentkleur in mijn woonaccessoires naar binnen en mijn huis ziet er weer helemaal anders uit. Zo simpel kan het zijn! 


Kerst!

Ieder seizoen heeft eigenlijk z’n eigen kleur. Hoe is dat bij jou? Ik ga nu toch voor Kerst voor iets meer glitter en glamour. Normaal gesproken komt dat mijn huis niet zo snel in, maar nu mag het.

Een prachtige gedekte Kersttafel, heerlijk! De boom? Daar houd ik vast aan een traditie. De zilveren kerstballen met lintjes en zelfgemaakte kerstaccessoires blijven mijn favoriet. Wat sterren voor de ramen, gekke kerstmannen en kaarsen erbij, dat is waar ik toch ieder jaar weet blij van wordt. Mooiste spullen in een kastje

En is er op de schouw of salontafel niet genoeg plek, dan heb ik altijd nog een ander favoriet plekje voor de kerstaccessoires. Zet wat mooie kaarsen of misschien wel die zelfgemaakte kerstaccessoire in een wandkastje.

Maak je eigen schilderij met een paar kastjes bij elkaar. Zet je mooiste spullen erin: klaar!
 

Nog een idee: een mooie set vazen op een bijzettafel. In de grootste vaas doe je een kersttak: mooi!

 

Kortom met woonaccessoires kun je ook heel makkelijk je huis in kerstsfeer brengen.

 


Kom binnen bij ons!

Wil jij nu ook een nieuwe uitstraling aan je interieur geven? Of wil je dat een specialist meedenkt over de indeling van bijvoorbeeld je woonkamer? Kom dan op 12 december naar De Houtfabriek. Om de opening van de shop-in-shop te vieren, geeft stijlexpert Melanie handige tips waar je thuis meteen mee aan de slag kunt. Je kunt gewoon binnenlopen. Wil je liever een half uur persoonlijk stijl- of interieuradvies? Meld je dan aan via het formulier op de website van de Houtfabriek.


Wanneer: zaterdag 12 december, van 10 u tot 16 u.


Adres: Kerkdijk 24a, 3615 BE Westbroek (Utrecht)


 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter