08/01/2016 - 14:17

Goud het nieuwe geel

Een nieuw jaar! Ook jij hebt vast goede voornemens. Wat ga jij dit jaar in goud veranderen? Wacht niet te lang, we hebben namelijk een nieuwe trendkleur ontdekt: goud! Goud vervangt het dynamische geel en weet zelfs koper van de troon te stoten.

Stond goud vroeger voor kitscherig en extravagant, anno 2016 staat het voor stijl en elegantie. Mits je deze opvallende kleur tenminste op de juiste manier toepast in jouw interieur. Hoe zorg jij er voor dat het niet té glamoureus wordt? Stijlexpert Melanie Wiggers: “Breng accenten aan, bijvoorbeeld door een kussen met een subtiele gouden print te combineren met andere kussens. 

Of zet die ene gouden vaas in een mooie compositie op een bijzettafel. Het geeft net dat beetje extra. Goud is heel mooi bij donkerblauw, maar ook roze of grijstinten kunnen prima goud verdragen zonder dat het kitsch wordt.”
 
 Warme glans

De warme glans van het edelmetaal goud past eigenlijk in ieder interieur. En: less is more. Shop wat mooie gouden woonaccessoires zoals een lamp, vaas of een mooi dienblad.
Om rust te bewaren, kun je ook wat mooie items bij elkaar zetten. Qua materiaalkeuze kan goud veel hebben. Het past eigenlijk overal bij; van stoere materialen als hout en leer tot zachte vachtjes. Soms past matgoud beter, soms geeft de extra glim een gouden randje aan je interieur.
Alleen maar goud?

De komende weken vertellen we je meer over de trendkleuren van 2016. Inclusief stylingtips en praktische adviezen zodat je meteen aan de slag kunt. Houd ons in de gaten, volg je ons nog niet op Facebook en Twitter? Doen! Dan mis je ook nooit de laatste aanbiedingen of acties.


Nieuw: Stijladvies op maat. Stuur je foto op!

Leuk hoor al die prachtige accessoires en stylingtips, maar hoe weet ik nu eigenlijk wat en welke kleur in mijn interieur past? Geen probleem, wij helpen je graag! Mail ons ons een duidelijke foto van jouw interieur en het hoekje, de plek of de bank waar jij iets wilt veranderen. Wij doen de rest. We sturen je een foto terug met accessoires waarvan wij denken dat het in je huis past. De keus is aan jou!   


Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter