BarrelQ

BarrelQ | Oneindig veel mogelijkheden voor grillen en chillen met deze olievat bbq

In 2013 begonnen met 250 stuks, nu een groot bedrijf met verkooppunten in 25 landen. Onno Vos bedacht dat hij ‘iets’ met olievaten wilde doen. ‘Ik bestelde een vrachtwagen vol en assembleerde die zelf tot bbq’s. Het eerste jaar verkocht ik 250 stuks, het jaar daarop 500 en nog een jaar later 5000 stuks.’ En het eind is nog lang niet in zicht. 

BarrelQ
Toon 1 - 0 van 0

BarrelQ: Hét bbq olievat als buiten bbq

De BarrelQ is niet alleen de stoerste buitenbbq ooit, maar doet ook dienst als vuurkorf en bijzettafel. Hij heeft dus eigenlijk drie functies, praktisch! De BarrelQ is een bbq olievat dat zeker niet zal misstaan in je tuin. Echt zo’n praktische, stoere olievat bbq die opvalt. Welke stoere man, of vrouw, wil deze nu niet hebben?

Uniek is dat de vaten naar wens gepersonaliseerd worden. Je eigen, unieke BarrelQ kan ontworpen worden, met een logo van je bedrijf, voetbalclub, merk, of favoriete pub. Dat kan met een sticker maar ook full colour. De mogelijkheden zijn eindeloos! Leuk om de show mee te stelen bij je eigen BBQ-party!

BarrelQ items gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen.