Be Pure Home

Bepurehome | leuke woonaccessoires en eigentijdse meubels

Het Nederlandse merk Be Pure Home onderscheidt zich door een eigentijdse stijl. Een combinatie van rustieke meubelen en leuke woonaccessoires met een stoer randje. Hierdoor passen Be Pure Home meubels en de Be Pure Home woonaccessoires in vele interieurs: van industrieel tot eigentijds.

Be Pure Home
Toon 1 - 24 van 51

Be Pure Home webshop

De collectie van Be Pure Home is steeds weer verrassend. Leuke woonaccessoires zoals poefs, plaids en mooie kussens. Maar ook fraaie eigentijdse Be Pure Home Meubels met een stoer randje. Je vind deze mooi woonartikelen in onze Be Pure Home webshop. 

Bepurehome lamp

De lampen van Be Pure zijn echt heel fraai te noemen.  Ze vallen juist op door hun bijzondere uiterlijk en zijn niet standaard zoals je ze bij andere merken ziet. Leuke lampen voor leuke prijzen. De lampen passen in veel interieurs en zijn eindeloos te combineren met de andere leuke woonaccessoires van Be Pure. 

Be Pure stoel

De stoelen van Be Pure mag je natuurijk ook niet missen. Fraaie stoelen van een mooie kwaliteit die echte blikvangers worden in jouw interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van het enige fauteuiltje Vogue? Stuk voor stuk fraaie stoelen die ook nog eens heerlijk zitten. 

TIP: Benieuwd naar nog meer Be Pure Home items, maar zie je ze niet staan op onze site. Je kunt ze altijd via ons bestellen.