BRIC. OP MAAT

Nieuw: BRIC. OP MAAT. Stuur een foto van je interieur op! En wij geven je stijladvies op maat.Leuk hoor al die prachtige accessoires en stylingtips, maar hoe weet ik nu eigenlijk wat en welke kleur in mijn interieur past? Geen probleem, wij helpen je graag!


Heb je een keuze voor onze BRIC woonaccessoires, maar je bent niet helemaal zeker van je keuze, of ze wel staan in je woonkamer, bij je bank of je vloerkleed? Of kun je door de bomen toch het bos niet vinden.Geen nood! Mail ons ons een duidelijke foto van jouw interieur en het hoekje, de plek of de bank waar jij iets wilt veranderen. Wij doen de rest. We sturen je een foto terug met accessoires waarvan wij denken die het beste in je huis passen.


De keus is aan jou!   Meer hulp nodig?

Wil je toch een stapje verder gaan om jouw huis écht helemaal jouw thuis te maken? Waar je als je binnenkomt, de rust en ruimte voelt, zodat jij je prettig voelt? Bekijk dan eens de website van WiggersDesign en laat je inspireren. Of neem contact op met Melanie Wiggers van WiggersDesign. 

Melanie, was degene die voor BRIC. op zoek ging naar mooie, basic woonartikelen, die in nagenoeg alle interieurs passen. Ze combineerde allerlei combinaties van woonaccessoires van Nederlandse, Deense en Belgische merken in vier verschillende kleurstijlen. En dat is wat je nu kunt zien in onze shop!

Als styliste en interieurontwerper helpt ze je ook graag een stukje verder als je meer de diepte wil ingaan met het opnieuw indelen van je interieur.
 Dus of het nu gaat om een interieurplan of bijvoorbeeld een ontwerp voor een verbouwing van je huis of een stukje bouwbegeleiding. Melanie vertaalt jouw wens in een idee. Ook hier geldt: jij blijft aan zet. Jij bepaalt en Melanie helpt je bij het maken van de juiste keuzes. 

Ps. Houd ons goed in de gaten! Regelmatig vernieuwen we ons assortiment en volgen hierbij de woontrends op de voet. Ook kijkt styliste Melanie nu al naar woonartikelen waarmee je je kinderkamer, keuken of tuin nog mooier kan maken.