Bloomingville

BRUINE VAZEN by BRIC. no 6

€65,00
Prachtige set bruine vazen in diverse grijs bruintinten en wit van Broste Copenhagen, Bloomingville en Mrs Bloom. Glas met keramiek in mooie vormen voor eenvoud, warmte maar vooral sfeer! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 7 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Broste Vazen en Bloomingville vazen in warme aarde tinten. Deze set bruine vazen in verschillende vormen en maten is een plaatje voor het oog! 


Deze set bruine vazen is werkelijk een plaatje! De basis wordt gevormd door het bruine vaasje van Broste en het bruine potje gespikkelde potje van Bloomingville. De tinten bruin komen prachtig in beide vazen terug. Het groenige aan de onderzijde van het Bloomingville potje komt weer terug in het groen bruine glas van de Mrs Bloom vaas. Werkelijk een warme combinatie van glas en keramiek. De witte vaas vormt de frisse tegenhanger van de aarde tinten uit de set. Het beige witte Bloomingville vaasje maakt de set uiteindelijk compleet. Deze set straalt een warmte uit die in ieder interieur zeer fraai zal staan. Maakt niet uit waar, op een bijzettafel, in je vensterbank of op een dienblad op je eettafel. Past overal! 


Let op: sommige keramieken vazen zijn alleen geschikt voor decoratie.