BePureHome

FAUTEUIL RODEO FLUWEEL TEAL

€499,00
Deze mooie Bepurehome fauteuil uit de Rodeo is een juweel in je interieur! Deze mooie loveseat komt in superzacht fluweel in de prachtige kleur teal/petrol en is werkelijk een plaatje! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Bepurehome fauteuil Rodeo in prachtig teal/petrol fluweel. Modern, chic, stijlvol, wat wil je nog meer? Een echte blikvanger in je interieur. 

Met deze Bepurehome fauteuil haal je een originele blikvanger in huis! Deze 1,5-zits fauteuil/loveseat is royaal en is bekleed met een heel mooie 100% polyester velvet stof in een prachtige taal of petrol tint. Lekker zacht en door de samenstelling van de stof toch uiterst geschikt voor intensief gebruik. Hij zit heerlijk en is een echte aanwinst in je huis. Mooi als aanvulling van je uithoek of in een hoek van je zitkamer met een leuke leeslamp erbij. Kortom een echte aanwinst voor je interieur! 

In de zitmeubelserie Rodeo van Be Pure Home zit ook een mooi daybed of bank in dezelfde kleur Teal (indien gewenst kan deze besteld worden). 

(De stof van deze loveseat is niet getest op aanvullende behandelingen en daarom raadt de fabrikant af de bank te impregneren. Wordt dit toch nodig geacht, dan is dit voor eigen risico en adviseren ze dit op een plekje -uit het zicht- uit te testen.)