Bubalou

GASHAARD BUITEN FIREPOT OFF WHITE

€599,00
Met deze gashaard buiten kun je nog langer buiten genieten. Deze originele buitenhaard van Bubalou maakt buitenzitten een feestje. Super gezellig en zeer decoratief. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Stoere gashaard buiten Firepot van Bubalou: een originele terraskachel die niet misstaat in je tuin.


Geniet nog langer van de zomeravonden met deze originele, mooie terraskachel Firepot van Bubalou. Een unieke gashaard voor buiten die zorgt voor een gezellige sfeervolle verlichting op je terras. Door het unieke luxe design geeft de terrashaard geen vonken of rook. Ideaal dus voor op je terras.

De terraskachel is gemaakt van composiet (bestand tegen hoge temperaturen en weersinvloeden), waardoor hij een stoere betonlook uiterlijk heeft. Hij komt in 3 kleuren: antracietgrijs, off wit en taupe. 

De Firepot is voorzien van een ingebouwde gashaard, waarbij de hoogte van de vlam zelf is te regelen doormiddel van een regelknop. Het vuur van de Firepot wordt gevoed door een gashaard met RVS brander van 9 kw, mooi gecamoufleerd met lavastenen. De terrashaard is makkelijk te ontsteken door de elektronische onststeking en de hoogte van de vlam is af te stellen door middel van een draaiknop, beide fijn verwerkt in een RVS bedieningspaneel. 

Deze Firepot gashaard voor buiten wordt dé mooie blikvanger in je tuin! Laat de zomer maar komen!