GLAZEN VAZEN by BRIC. no 4
GLAZEN VAZEN by BRIC. no 4

GLAZEN VAZEN by BRIC. no 4

€75,00
Fraaie set glazen vazen in oud roze en roze bruintinten. Mooie vormen en een warme glans in leuke patronen. Deze set vazen is werkelijk een plaatje in je interieur! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Deze glazen vazen in mooie vormen en leuke patronen brengen sfeer in huis. Fraaie set vazen in warme roze en bruintinten!

Deze set vazen mag werkelijk niet ontbreken in je huis. Glazen vazen in mooie patronen van Present Time en Light&Living. De glazen vaas in oud roze valt op door zijn bijzondere vorm en warme tint. Het donker bruinroze glas van de hoge vaas steekt hier heel mooi tegen af. Bij deze vaas valt vooral het mooie lijnenspel op. Het kleine vaasje of waxinehouder (net waarvoor je hem wil gebruiken), ook in oud roze, maakt de set af. Mocht je er wel een waxinelichtje inzetten, zul je zien dat door de gloed van de vlam, het glas nog sprankelender wordt.

Kortom deze set vazen is een plaatje voor het oog. Mooi te combineren met andere warme of aardetinten. En wil je het afmaken? Combineer ze dan met onze matching kussens van BRIC.