House Doctor

GROTE PLANTENPOT PHARAO- SET VAN 2

€349,00
Mooie set grote plantenpotten van House Doctor. Deze antiek grijsbruine plantenpotten staan super stoer in je tuin. Ze zijn groot dus er kan zelfs een klein boompje in. Maak je tuin af met deze potten. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 3 - 5 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

House Doctor plantenpotten Pharao voor jouw mooie groene planten in je tuin.

Deze mooie plantenpot van House Doctor past niet alleen in ieder interieur. Maar deze grote potten staan ook super op je terras. De handgemaakte aardewerken plantenpotten zijn voorzien van een glad glazuur in verschillende bruintinten met witte details en verticale groeven. Een tijdloos, maar eigentijds ontwerp in een natuurlijk kleurenpalet waardoor ze prachtig in hun omgeving opgaan.

Door zijn warme donkere kleur komt het groen van jouw plant nog beter tot zijn recht. Combineer de grote plantenpot eens met een mooie grassen erin en zet hem naast je bank op je terras. Voila! Een echte eyecatcher wordt het. 

De plantenpot is bestand tegen temperaturen tot -20C en heeft drainagegaten in de bodem. Door de aard van het reactieve glazuur kunnen de kleur en afwerking van deze plantenpot variëren.