Woood

HOGE KAST MET VAKKEN GRAVURE ZWART

€449,00
Deze fraaie hoge zwarte kast met open vakken en deuren is de ideale opberger en tevens boekenkast. Mooie solide kast waar je al jouw mooie spullen in kunt opbergen. Ook in zwart verkrijgbaar. LEVERBAAR BEGIN OKTOBER Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 7 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

De mooie hoge kast in zwart grenen is een prachtige en functionele opbergkast en boekenkast in één. Een echte Woood kast met vakken waar je jouw mooiste woonaccessoires  in zet. 


Deze fraaie hoge kast Gravure van Woood is zo'n zwarte opbergkast waar je naar blijft kijken. Deze vakkenkast is door zijn ranke voorkomen overal te plaatsen. Als pronkkast in je woonkamer, met je mooiste woonaccessoires er in of als boekenkast op kantoor, of in een kinderkamer. Je kunt er alle kanten mee op! 

De Gravure vakkenkast is 200 m hoog, 100 cm breed en 37 cm diep. Hij staat op zwart metalen pootjes.  De grote vakken hebben een afmeting van 64 cm en een hoogte van 31 cm. En achter de deuren zit 1 legplank. De kast wordt ongemonteerd als bouwpakket (in 3 pakketten) geleverd met een duidelijke montage-instructie.