Woood

HOUTEN BIJZETTAFEL TOMA

€299,00 €259,00
Deze fraaie mango houten bijzettafel Toma van Woood is een ware aanwinst: stoer en fraai van vormgeving. Gemaakt van mangohout met een diep zwarte afwerking maken deze speelse bijzettafel een blikvanger in je interieur. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Houten bijzettafel Toma van Woood valt op door zijn speelse vorm en mooie diepzwarte kleur!

Houten bijzettafel Toma is niet alleen handig als leuke bijzettafel of krukje naast de bank maar ook bijzonder fraai door zijn bijzondere vorm en stoere look. Gemaakt van grof mangohout en afgewerkt in het zwart maken dat elk stuk uniek is. Zijn speelde vormgeving maken hem net even anders en daardoor een ware blikvanger. Wij konden hem niet laten staan, jij?

Max. draagvermogen 15kg. Alleen voor binnen gebruik.

Mangohout staat bekend om de warme goudbruine kleur, duurzame groei en lange houdbaarheid. Door de nerven, gele gloed of donkere lijnen en knoesten van mangohout, is elk mangohouten item uniek. Mangohout is zeer sterk waardoor een mangohouten item niet snel beschadigen. Mangohouten items zijn makkelijk in onderhoud. Je houdt ze eenvoudig stof- en vlekvrij met een lichtvochtige, schone doek. Een extra behandeling of bescherming is mogelijk met een transparante coating, maar wordt de eerste jaren niet nodig geacht.