Woood

HOUTEN OPBERGKAST SILAS

€499,00
Deze houten opbergkast Silas is een verfraaiing voor je interieur met zijn eigentijdse, stoere uitstraling. Deze Woood kast is van prachtige geborsteld essen afgelakt in de kleur Sydney. Een stijlvolle opberger die perfect past in een elke woonstijl. Meer informatie
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Fraaie opbergkast Silas mag je niet missen. Deze stoere Woood kast is super fraai door zijn geborsteld essen uiterlijk. Een topper! 

De WOOOD kast Silas is een super stoere kast met 2 deuren en nog een handige lade. Het geborstelde essen in de kleur sydney afgelakt geeft deze opbergkast zijn stoere uiterlijk. Het onderstel (h: 20 cm) is gemaakt van metaal en afgewerkt in een zwarte kleur. Dit maakt deze houten Woood kast een ware blikvanger. 

De Woood kast heeft een hoogte van 149 cm, een breedte van 85 cm en een diepte van 35,5 cm. Achter de 2 deuren zijn 2 planken over de volle breedte. De lade onderin heeft een diepte van 31 cm en een hoogte van 13 cm. Dus een ideale kast voor al je spullen en ook nog eens leuk om er dingen op ooghoogte op te zetten. Deze stoere kast heeft ook een nog een zwarte uitvoering.


De kast wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

Tip:
Bij harde vloeren, plaats viltglijders onder het metalen frame. Dit voorkomt beschadiging aan harde vloeren