Woood

HOUTEN TUINBANKJE LOIS NATUREL

€199,00
Mooie houten tuinbankje Lois van Woood. De zeer comfortabele zit en de fraaie vormgeving maken van deze leuke tuinbank een plaatje en de ideale bank om er lekker even helemaal op tot rust te komen. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 -10 dagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Houten tuinbankje Lois van Woood is de leuke tuinbank die je zoekt. Ideaal houten bankje om even helemaal op tot rust te komen. 

Houten tuinbankje Lois uit de WOOOD collectie is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Het is zo'n ideale bank om even helemaal op tot rust te komen want het grote zitvlak en de licht hellende zitting zorgen voor optimaal zitcomfort. Die houten bank is gemaakt van eucalyptus hout waardoor dit bankje een bijzonder uiterlijk heeft gekregen. Bescherm het bankje zo mogelijk tegen regen, veeg water dat er op blijft staan na een regenbui wel even weg. Of zet de bank bij slecht weer binnen - je kunt 'm gemakkelijk inklappen - zo behoud Lois langer haar schoonheid.

De zithoogte van tuinbank Lois is 35 cm, de zitdiepte is 38 cm en de zitbreedte is 100 cm. Het maximale draaggewicht van deze tuinbank is 200 kg.

Tip: Zorg er steeds voor dat houten meubelen niet in een plas water kunnen staan, of dat er water blijft staan op de meubelen na een regenbui. Het water zal in het hout trekken en randen vertonen na verloop van tijd. Deze vlekken zijn niet altijd eenvoudig te verwijderen.