BePureHome

METALEN KAST MET VAKKEN ZWART/ANTIQUE BRASS

€899,00
Mooie metalen kast Framed van BePureHome afgewerkt in zwart en antique brass, helemaal de trendkleur van nu! Zet er je favoriete woonaccessoires in, mooi! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Metalen kast Framed van BePureHome is zo'n prachtige opbergkast met vakken voor jouw mooiste woonaccessoires. 

Deze fraaie zwart metalen kast Framed van BePureHome valt echt op! Het ranke frame is afgewerkt in een mat zwarte poedercoating. De achterwanden zijn afgewerkt met een finish in trendkleur antique brass met bijzondere print. Dit maakt het een wandmeubel waar je nooit spijt van krijgt. Door zijn ranke voorkomen is de kast overal te plaatsen. Als pronkkast in je woonkamer, met je mooiste woonaccessoires er in of als wandrek op kantoor, of in een kinderkamer. Je kunt er alle kanten mee op! 

De Framed vakkenkast is 185 m hoog, 110 cm breed en 35 cm diep.  Verder kunnen we nog vertellen dat de hoge kast gemonteerd wordt geleverd.De draagkracht per plank is tussen de 5 en 10 kg wanneer gelijk verdeeld.

Onderhoud
Gepoedercoat metaal is zeer eenvoudig in het onderhoud. Je houdt het item gemakkelijk wekelijks schoon met een droge, schone doek. Gebruik geen chemische schoonmaakmiddelen, deze kunnen de poedercoating aantasten. Droog eventuele vochtige vlekken direct goed na, dit voorkomt kringen.