BePureHome

METALEN KAST MET VAKKEN

€599,00
Mooie metalen kast Valued van BePureHome afgewerkt met een Antique Brass finish, helemaal de trendkleur van nu! Zet er je favoriete woonaccessoires in, mooi! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 7 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

De mooie metalen kast Valued van BePureHome is zo'n prachtig en functioneel wandmeubel. Een hoge kast met vakken waarin je jouw mooiste woonaccessoires zet. 


Deze fraaie metalen kast Valued van BePureHome, afgewerkt met een finish in trendkleur antique brass, is zo'n wandmeubel waar je nooit spijt van krijgt. Deze vakkenkast is door zijn ranke voorkomen overal te plaatsen. Als pronkkast in je woonkamer, met je mooiste woonaccessoires er in of als wandrek op kantoor, of in een kinderkamer. Je kunt er alle kanten mee op! 

De 'Valued' vakkenkast is 196 m hoog, 90 cm breed en 30 cm diep. De stalen planken zijn 1 cm dik. De grote vakken hebben een breedte van 58 cm en een hoogte van 37-38c m. De kleine vakken hebben een breedte van 28 cm en een hoogte van 37-38 cm. De staanders van deze vakkenkast zijn 1x1 cm dik. Verder kunnen we nog vertellen dat de hoge kast 21,5 kg weegt en dat hij gemonteerd wordt geleverd.