Kasten en kisten | BRIC.Living

Ladenkasten, opbergkasten, metalen kasten of houten kasten... Maar welke nu te kiezen?

 

Stoere kasten en kisten van Be Pure en Woood. Leuke bijzondere kasten van House Doctor en Bloomingville. Stuk voor stuk functioneel en toch allemaal uniek en anders dan anders. De kasten en kisten uit onze collectie vinden altijd wel een plekje in je interieur. 

Kasten en kisten | BRIC.Living
Toon 1 - 22 van 22

 

Wordt het een metalen kast of een stoere kast van hout?

Bij ons vind je kasten en kisten die net even anders zijn dan anders. Niet de standaard maar juist leuke stoere kasten met een twist. Metalen kasten met of zonder lades met een vintage uiterlijk of juist stoere houten kasten met leuke details. Ze staan allemaal mooi in vrijwel alle soorten interieurstijlen. Dat maakt deze kasten nu zo leuk.

Ladenkast, locker kast, opbergkast of wandkast?

Vaak zie je nog dat er grote opbergkasten in de woonkamer worden neergezet. Praktisch om alle spullen (van de kinderen) in op te bergen en alles is meteen uit het zicht. Maar is het niet leuker om eens wat verschillende type kasten naast elkaar te zetten. Dus in plaats van 1 grote woonkamer kast een kleinere opbergkast met wat open vakken en dichte deurtjes en een bijpassende ladenkast er naast te zetten. Je houdt zo het geheel wat luchtiger en speelser. En je kunt ook nog eens wat verzetten en je woonkamer weer helemaal opnieuw inrichten. Probeer het eens en je zult zien wat het effect zal zijn. Met name de nieuwe collectie Woood kasten lenen zich daar heel goed voor.

 

WOOOD kast

Kies je voor een kast van Woood dan haal je echt iets moois in huis. En ook nog voor een betaalbare prijs. De asten van Woood zijn onze echte toppers. Stoere kasten van hout voor in je slaapkamer of kinderkamer. Of fraaie metalen kasten met een leuke details. De Woood kasten zijn stuk voor stuk iedere keer weer verrassend. Kijk snel wat je ervan vindt en misschien staat er binnenkort wel één bij jou in huis.

House Doctor kast

De kasten of opbergmeubels van House Doctor vinden bij ons ook altijd een mooie plek. Stijlvol, eenvoudig maar daardoor bijzonder fraai. Mooie kwaliteit die niet misstaat in je interieur. Juist door de open structuren van de House Doctor kasten vallen deze stukken op als je ze tegen een gekleurde wand plaatst. Zet je bijv de zwarte kast Rack tegen een gekleurde wand aan heb je meteen een mooie blikvanger.