Frederik Roijé

HANGLAMP EETAFEL BEAMING BOBBER ROUND

€139,00
De moderne hanglamp Beaming Bobber Round is zo’n heel fraaie hanglamp van Studio Frederik Roije. Deze hanglamp eettafel is geïnspireerd op een dobber van een vishengel. Je moet er maar op komen! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

De moderne hanglamp Beaming Bobber Round van Frederik Roije fraaie blikvanger: een ware hanglamp eettafel van Dutch design!

“Staren naar je dobber, mijmerend over het leven, wachten tot de vis bijt ..”

De moderne hanglamp Beaming Bobber, geïnspireerd op de visdobber, is een prachtige hanglamp eettafel van Nederlands design. Frederik Roije ontwierp deze mooie moderne lamp in de kleuren donkergrijs met witte tip, wit met donkergrijze tip, rood met witte tip en wit met rode tip aan het snoer. Deze kleurige tips maken deze lamp net even anders dan anders aan je plafond. Heel mooi te combineren met de Beaming Bobber hanglamp model Pencil, een kleinere variant van de Beaming Bobber Round die in dezelfde kleuren combinaties is uitgebracht.

De metalen hanglamp heeft een ronde glasplaat en geeft hierdoor diffuus licht, waardoor je niet verblind wordt door de lichtbron, maar juist zacht sfeerlicht krijgt.

De Beaming Bobber Round heeft een afmeting van ø25xH53 cm en is gemaakt van gepoedercoat staal. De hanglamp heeft een E27 fitting en 6 watt LED lamp.