Woood

SCHUIFDEURKAST SWING GRIJS

€699,00
Deze leem grijze schuifdeurkast van Woood mag gezien worden in je interieur! De Woood kast Swing geeft ruimte aan veel spullen, heel veel spullen. Zowel zichtbaar als onzichtbaar. Ideaal dus! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Grijze schuifdeurkast Swing van Woood: de ideal hoge kast voor in je woonkamer of kantoor! Leuke stoere kast met slimme opbergmogelijkheden voor het opbergen van zichtbare en onzichtbare spullen. 


WOOOD kast Swing is de ideale kast voor je interieur. Deze schuifdeurkast is niet alleen een stoere kast maar ook multifunctioneel. In de schuifdeur kun je tijdschriften, borden of andere ondiepe items opbergen. Achter de schuifdeur en in het open gedeelte heb je voldoende ruimte om mooie woonaccessoires neer te zetten. Deels zichtbaar en deels onzichtbaar dus en dat alles in 1 kast. Hoe ideaal is dat? Bovendien bieden de 2 lades extra veel opbergruimte. Dit maakt van de Swing schuifdeurkast niet alleen een prachtige en unieke kast, maar ook een goede opberger. De Swing schuifdeurkast is gemaakt van massief grenen hout dat is geschuurd en afgewerkt in de kleur leem grijs. De grijze kast wordt als bouwpakket geleverd.