Interieurontwerp of stylingadvies op maat

 

 

       

Tegenwoordig zijn er heel wat programma’s op tv waar je ideeën op kan doen voor de inrichting van je huis of werkplek. De een maakt het nog gekker of mooier dan de ander. Ideeën genoeg maar dan….

 

Met ons shop op kleur thema hebben wij, BRIC.Living, je alvast een stapje verder willen helpen. Door onze combinaties van kussens en vazen op kleur weet je zeker dat deze keuzes bij elkaar passen en een mooi resultaat geven op weg naar een compleet interieur. Maar het blijft een uitdaging.

En daarom heeft BRIC.Living de krachten gebundeld met het ontwerpburo WiggersDesign in Haarlem. WiggersDesign maakt interieur ontwerpen voor de kleine en grote portemonnee.  Of het nu een complete make-over van je woonkamer betreft of alleen een andere kleur op de wand. Als je optimaal wilt genieten van ieder vertrek in je woning ben je bij hen aan het juiste adres.

In de ontwerpen van WiggersDesign staan ruimte en rust voorop. Ruimte om lekker in te kunnen bewegen. En de rust in het interieur wordt gecreëerd door in de basis veel natuurlijke materialen en kleurstellingen toe te passen. Bijzondere eye-cathers zorgen hierbij voor het contrast.

WiggersDesign streeft hierbij altijd naar een perfecte afstemming van de ontwerpen op jouw wensen. Met oog voor detail en originaliteit. Daarom nemen zij in een eerste vrijblijvend gesprek altijd ruimschoots de tijd om alles door te nemen.

Voor de uitvoering beschikt WiggersDesign over een uitgebreid netwerk van professionals (o.a. aannemers, meubelmakers) die zij kunnen inschakelen om jouw plannen te realiseren.

 

Benieuwd naar wat WiggersDesign voor jou kan betekenen? Kijk dan eens op hun website www.wiggersdesign.nl en neem gerust contact met ze op. Zo’n eerste afspraak is geheel kosteloos en vrijblijvend.