Woood

TV MEUBEL HOUT SILAS ESSEN GEBORSTELD

€499,00
TV kast Silas van Woood is een verfraaiing voor je interieur met zijn eigentijdse, moderne uitstraling. In prachtige geborsteld essen met zwarte details, mag dit tv dressoir niet missen in je interieur. Meer informatie
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Dit tv dressoir Silas van Woood is super fraai door zijn moderne uitstraling in geborsteld essen met leuke zwarte details. 

Het WOOOD tv dressoir Silas heeft een moderne uitstraling en biedt een stijlvolle plaats voor de televisie. Het kastje is gemaakt van geborsteld essen afgelakt in de kleur sydney. Het onderstel (h: 20 cm) is gemaakt van metaal en is afgewerkt in een zwarte kleur. En let op de leuke zwarte leren greepje op het deurtje. Dit maakt het tv kastje een ware blikvanger. 

Het Silas tv meubel heeft een hoogte van 60,5 cm, een breedte van 180 cm en een diepte van 44 cm. Dus een ideale tv kast voor langs de muur. Door de twee lades en het kastje kun je al je apparatuur makkelijk kwijt. De tv kast heeft ook een nog een zwarte uitvoering.


Het tv meubel wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

Tip:
Bij harde vloeren, plaats viltglijders onder het metalen frame. Dit voorkomt beschadiging aan harde vloeren