Woood

TV MEUBEL ZWART GRAVURE

€429,00
Zwart TV dressoir Gravure van Woood is een verfraaiing voor je interieur met zijn eigentijdse, moderne uitstraling. De deuren hebben een mooi lijnenspel waardoor dit zwarte meubel echt een blikvanger wordt in je huiskamer. LEVERBAAR MEDIO APRIL Meer informatie
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Dit zwarte tv meubel Gravure van Woood is super fraai door zijn mooie lijnenspel en fraaie zwarte uitstraling. 

Het WOOOD tv dressoir Gravure heeft een moderne uitstraling en biedt een stijlvolle plaats voor de televisie. Het kastje is gemaakt van zwart grenen, waarbij de deuren opvallen door het ruimtelijk lijnenspel. Het onderstel (h: 15 cm) is gemaakt van metaal en is ook afgewerkt in een zwarte kleur. Drie deurtjes met daarachter een legplank maken dit meubel een ware blikvanger. Er zijn doorvoergaten voor de kabels. Kortom een mooi en praktisch tv meubel. 

Het Gravure tv meubel heeft een hoogte van 56 cm, een breedte van 180 cm en een diepte van 46 cm. Dus een ideale tv kast voor langs de muur. De tv kast heeft ook een nog een houten uitvoering.

Het tv meubel wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

Tip:
Bij harde vloeren, plaats viltglijders onder het metalen frame. Dit voorkomt beschadiging aan harde vloeren