BePureHome

WIJNKAST CAPO METAAL ANTIQUE BRASS

€299,00
Mooie slanke metalen wijnkast Capo van BePureHome afgewerkt met een Antique Brass finish, helemaal de trendkleur van nu! Op leuke slanke pootjes en met fraaie vormen. Zet er je favoriete wijnen en glazen in, chique! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Wijnkast Capo van BePureHome met vakken in fraaie vormen voor jouw mooiste wijnen. 

Deze fraaie metalen wijnkast Capo van BePureHome, afgewerkt met een finish in trendkleur antique brass, is zo'n meubel waar je nooit spijt van krijgt. Deze vakkenkast is door zijn ranke voorkomen overal te plaatsen. Wijnflessen kunnen op een speelse manier worden opgeborgen. Als pronkkast in je woonkamer, met je mooiste wijnen en woonaccessoires. Gewoon een fijne speelse kast!

De Capo wijnkast heeft zes ligplaatsen voor je wijn, voorzien van steunpunten voor en achter met een afmeting van 14x10 cm (hxb). Elke ligplaats kan 2 KG dragen. De smalle verticale open ruimte heeft een breedte van 14 cm. De brede, open ruimte heeft een breedte van 34 cm. Beide planken hebben een diepte van 32 cm. Fijn om nog meer wijnflessen te stapelen. De bovenzijde is 75x33 cm (bxd) en heeft een draagkracht van 12 KG. De poten zijn 15 cm hoog.

Plaats voor het beschermen van harde vloeren viltglijders onder de poten. De Capo wijnkast wordt gemonteerd geleverd.