POEFS EN KRUKJES | BRIC.Living

Wordt het een gebreide poef, een ronde poef, kinderpoef of toch een krukje? Je kunt er niet genoeg in huis hebben…

 

De poef of het houten krukje is weer helemaal terug. Fijn om er je voeten op te leggen als je languit op de bank ligt. Een poef is deaal als zitplekje voor de kinderen. En bijzonder handig als er ineens onverwachts visite komt. Bij BRIC. vind je poefen en krukjes die eigentijds, basic, sober en stoer, maar toch stijlvol en net even anders zijn.

Welke poef vindt zijn plekje in jouw huis?

POEFS EN KRUKJES | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 51

Krukje of poef kopen? Maar welke....?

Op zoek naar een leuke poef of wordt het toch een bankje of krukje? Bij BRIC. ben je aan het juist adres. Onze collectie poefs en krukjes zijn stuk voor stuk blikvangers. Leuke woonitems die niet alleen functioneel zijn, maar ook nog eens anders dan anders. Leuke details als leren greepjes, wit geschilderd poten of mooie stoffen maken onze poefen en krukjes stuk voor stuk uniek. een poef of krukje kun je altijd wel gebruiken. 

Gebreide poef, gehaakte poef, ronde poef, vierkante poef of grote poef.

Afhankelijk van je inrichting en het doel dat je voor ogen hebt kies je de juist poef. Wil je voor een stoere poef, dan kom je al snel uit bij de gebreide poef of de vilten poefs al dan niet met leren greepjes. Wil je iets romantischer, kies dan een leuk houten krukje met wit geschilderde poten. 

Ronde poefs blijven natuurlijk altijd actueel maar wil je juist eens keer wat anders? Kies dan eens voor een vierkante poef. grijze poefs of bijna zwart poefs of zwart witte poefs. Met deze poefs kun je altijd wel thuiskomen. 

Hubsch poef en Woood poef

De hippe poefs van Hubsch en van Woood zijn niet meer weg te denken uit het interieur. Leuke frisse designs voor een leuke prijs. Vilten poefs, gebreide poefs en leuke poefs met een bijzonder detail. Allemaal fraai en net even anders. 

Kortom: Onze poefen doen allemaal waarvoor ze bestemd zijn, maar aan jou de uiteindelijke keuze wat jij mooi vindt.