Woood

WOOOD SALONTAFEL BRIX ZWART

€359,00
Deze mooie grote (120cm) zwarte Woood salontafel Brix van essen hout heeft twee vakken voor het opbergen vanaf je dingen. Handig! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 5 tot 7 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Mooi deze strakke Woood salontafel in massief zwart essenhout met handige opbergvakken!

Woood salontafel Brix is weer zo'n handige opberger. De grote koffietafel is gemaakt van massief geschuurd essen, FSC gecertificeerd natuurlijk, in vingerlas.*) De salontafel is zwart gelakt (RAL9005) met een watergedragen verf. De twee opbergvakken zijn erg handig voor het opbergen van je afstandsbedieningen of opladers en ook leuk om er mooie koffietafel boeken in te leggen. De salontafel heeft mooie hoge stalen poten, waardoor je een ruimtelijke, moderne uitstraling krijgt. 

Handig om te weten: de opbergvakken zijn allebei 57 cm breed en 13,5 cm hoog, maar verschillend van diepte; een vak van 20 cm diep en een vak van 43 cm diep. Het 20 cm hoge metalen onderstel heeft een mat zwarte poedercoating, op 4 stalen poten. De Brix salontafel weegt 18,6 kg. Dit product vereist, eenvoudige, montage. 

*) Het is vaak niet mogelijk om lange balken uit één stuk hout te zagen, lange lengtes worden dan gevingerlast aangeboden. Een vingerlas is een houtverbinding (lengtelas) van twee stukken hout door middel van twee in elkaar passende freesfiguren in de vorm van een vinger. Zo'n vingerlas houtverbinding zorgt voor uitermate recht en stabiele houtverbindingen.