Woood

ZWART METALEN KAST MAUD

€299,00
Deze zwart metalen kast Maud van Woood past in vrijwel iedere woonstijl. Deze metalen Woood kast lijkt op een locker maar het leuke deurtje met glas geeft dit kastje toch een leuk open structuur. Afgewerkt in een fraaie vintage look. Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Zwart metalen kast Maud is de ideale opbergkast voor al je zichtbare en onzichtbare spullen. Deze Woood kast is met glazen deurtje mag niet ontbreken in je interieur!

Deze zwart metalen kast van Wood op poten past in vrijwel ieder interieur. De zwarte smalle kast Maud heeft een vintage afwerking waardoor ieder exemplaar weer anders en uniek is. Door zijn breedte is dit smalle kastje ideaal om in je huis toe te voegen: past in bijna ieder hoekje. Een leuke stoere kast met 1 deurtje met glas. Show er je mooiste items in! Zet de spullen die je liever niet in het zicht hebt staan in het onderste opbergvak van Maud. Deze metalen kast lijkt op een locker maar is toch wat subtieler en daardoor de ideale opberger! Wij konden hem niet laten staan. Jij?