Woood

ZWARTE KAST NOVA

€199,00
Deze zwarte Woood kast Nova van metaal mag gezien worden in je interieur! Met 2 deuren en 2 lades kan deze kast veel spullen zowel zichtbaar als onzichtbaar opbergen. Ideaal dus! Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Product omschrijving

Zwarte kast Nova met metalen "used" vintage look is uniek. De ideale Woood kast voor het opbergen van al je zichtbare en onzichtbare spullen.


WOOOD kast Nova is de ideale opbergkast voor je interieur. Deze zwarte ijzeren kast is niet alleen een stoere kast, maar ook een functionele opbergkast met zijn 2 deuren en 2 lades. De afwerking van de kast is expres used vintage look gemaakt, waardoor ieder exemplaar dan ook uniek is. Door deze vintage behandeling komt het stoere industriële karakter van deze zwarte kast nog sterker naar voren.

Door de strakke vorm en fraaie afwerking past deze industriële kast in vrijwel iedere woonstijl. Zet wat mooie woonitems op de planken achter het glasraster. En ruim de spullen die je liever niet wil laten zijn, op in de 2 lades van deze Woood kast. Deels zichtbaar en deels onzichtbaar opruimen en dus de alles in 1 kast. Hoe ideaal is dat? 

En door zijn formaat past hij in ieder knus hoekje. Leuke stoel erbij en klaar is kees!