Woood

ZWARTE OPBERGKAST SILAS

€499,00
Deze zwarte opbergkast Silas is een verfraaiing voor je interieur met zijn eigentijdse, stoere uitstraling. Deze Woood kast is van prachtige geborsteld zwart eiken. Een stijlvolle opberger die perfect past in een elke woonstijl. Meer informatie
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Zwarte opbergkast Silas mag je niet missen. Deze stoere Woood kast is super fraai door zijn geborsteld eiken met leuke zwarte details. 

De WOOOD kast Silas is een super stoere kast met 2 deuren en nog een handige lade. Het geborstelde eiken in zwart afgelakt geeft deze opbergkast zijn stoere uiterlijk. Het onderstel (h: 20 cm) is gemaakt van metaal en is ook afgewerkt in een zwarte kleur. Dit maakt deze zwarte kast een ware blikvanger. 

De Woood kast heeft een hoogte van 149 cm, een breedte van 85 cm en een diepte van 35,5 cm. Achter de 2 deuren zijn 2 planken over de volle breedte. De lade onderin heeft een diepte van 31 cm en een hoogte van 13 cm. Dus een ideale kast voor al je spullen en ook nog eens leuk om er dingen op ooghoogte op te zetten. Deze stoere kast heeft ook een nog een houten uitvoering.


De kast wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

Tip:
Bij harde vloeren, plaats viltglijders onder het metalen frame. Dit voorkomt beschadiging aan harde vloeren