KANDELAREN | BRIC.Living

Kandelaar, kaarsenhouder of kaarsenstandaard in hout, zwart of goud. Ze brengen allemaal sfeer!

Wat is er nu sfeervoller in huis dan een mooie kandelaar. Dat leuke vlammetje, je kunt er uren naar kijken en het geeft zo'n sfeervolle gloed in huis. Onze kaarsenhouders zijn stuk voor stuk mooie items om aan je interieur toe te voegen of om kado te doen. Of ze nu in zwart, hout of goud zijn. Het zijn stuk voor stuk bijzondere kaarsenhouders van mooie kwaliteit met een leuke touch. 

Welke kandelaar brengt straks bij jou sfeer in huis?

KANDELAREN | BRIC.Living
Toon 1 - 22 van 22

Kandelaar goud kopen? Leuk als kado of voor de feestdagen. 

Een gouden kandelaar klinkt misschien opvallend maar kan soms net die extra touch geven aan je interieur. Niet alleen tijdens de feestdagen kan een gouden kaarsenstandaard wonderen doen op je feestelijke tafel, maar ook op "normale" dagen kan het net wat glans geven aan je woonkamer. Combineer de goede kaarsenhouder dan met andere gouden items of juist pasteltintjes. En kijk eens wat het effect van een gouden kandelaar is als je hem voor een donkere muur zet. Je zal versteld staan wat het doet. 

Zwarte kandelaar of zwarte kaarsenhouder? It's all in the name...

Noem je hem nu zwarte kandelaar of zwarte kaarsenhouder? It's all in the name. Zolang er kaarsen in kunnen, groot of klein, dik of dun, maakt het niet uit wat de naam van het beestje is. Zolang ze maar sfeer brengen kun je altijd met een zwarte kandelaar thuis komen. 

Houten kaarsenstandaard: stukje natuur in huis. 

En wil je nog een stapje verder gaan en echt back to nature? Dan adviseren wij je houten kaarsenstandaards in huis te nemen. Groot of klein. Met mooie versiersels of juist heel basic. Houten kaarsenhouders brengen warmte en sfeer in je interieur. Mooi te combineren met andere houten objecten en ze blijven tijdloos. 

Kortom: Onze kandelaren doen allemaal waarvoor ze bestemd zijn, maar aan jou de uiteindelijke keuze wat jij mooi vindt.