BIJZETTAFELS EN SALONTAFELS | BRIC.Living

 

Ronde bijzettafel met houten bijzettafel, metalen bijzettafel met zwarte bijzettafel: durf te combineren!

 

Leuke bijzettafels in vele soorten en maten, je ziet ze overal. Alleen op zichzelf of gecombineerd met andere ronde tafeltjes. Als bijzettafeltje naast de bank, als nachtkastje of als salontafel om er een mooie set vazen op te zetten. Het kan allemaal! BRIC. heeft leuke en stoere bijzettafels geselecteerd van bekende merken als Woood en Bloomingville, die volgens ons bij een groot aantal interieurs past. Eigentijds, basic, sober, stoer, stijlvol, rond, wit... maar toch allemaal net even anders. 

Durf jij te combineren?

BIJZETTAFELS EN SALONTAFELS | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 49

Bijzettafel set of 1 grote salontafel. Ze zijn er in alle soorten en maten

Of het nu een ronde bijzettafel of een vierkante bijzettafel is, zwarte bijzettafel of een witte bijzettafel. Het kan niet op tegenwoordig. Leuk om met verschillende soorten en afmetingen te combineren. Een set bijzettafels ipv één grote salontafel geeft een leuke speelse opzet en is neemt ook minder plek in. Let er dan wel op dat ze van verschillende hoogtes zijn, zo kun je ze speels onder elkaar schuiven.

Woood bijzettafel en woood salontafel

De Woood salontafel en Woood bijzettafel zijn echte bestsellers in ons assortiment. Deze ronde tafels zijn goede voorbeelden van een moderne bijzettafel. Minimaal, maar trekt toch de aandacht door het basic design. De Woood bijzettafel mesa is ideaal wanneer je een kleine woning hebt. Van dit model is het mogelijk om van de set bijzettafels één grote salontafel te maken. Speels en toch ruimtelijk!

Bloomingville bijzettafel

Een Bloomingville bijzettafel valt altijd op in je interieur. Door het leuke design van deze veelal ronde bijzettafels zijn deze bijzettafels altijd net even anders dan anders. Bloomingville bijzettafels zijn van zeer mooie kwaliteit. Combineer ze met wat andere ronde bijzettafels en je hebt een pracht set bijzettafels in huis!

Mrs Bloom houten bijzettafel

De houten bijzettafel van Mrs Bloom is ook een echte topper. Gemaakt van gerecycled teakhout valt deze houten bijzettafel op door zijn stoere uiterlijk. Leuk detail zijn de gekleurde poten van sommige exemplaren. Kortom deze stoere bijzettafel mag niet ontbreken in je interieur. 

Maar er zijn nog veel meer leuke bijzettafels van bijv. House Doctor en Be Pure Home.

Bekijk het assortiment bij BRIC.Living snel online.