PLAIDS | BRIC.Living

 

Een woonplaid, grof gebreide plaid of wollen plaid. Een grijze plaid, plaid roze of wit. Ze zijn stuk voor stuk heerlijk zacht en wollig warm!


Wat is er nu fijner dan op de bank te kruipen met een lekker wollen woonplaid om je heen geslagen? Bij BRIC. hebben we deze woondekens. Een heerlijk zacht, warme wollen plaid, een grof gebreide plaid of katoenen plaid. Stuk voor stuk: heel fijn en lekker zacht!

We willen allemaal toch wel eens cosy wegkruipen?

PLAIDS | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 46

Heerlijke zachte plaids en vooral lekker warm. Stuk voor stuk van mooie kwaliteit en mooie merken.

Of het nu een grof gebreid plaid wordt of een wollen plaid. Of het nu om een roze plaid gaat of donkerblauw plaid. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze brengen sfeer in huis. Een mooi woonplaid voor op je bank maakt het helemaal af. En vaak vinden de kinderen niets fijner dan om lekker onder een zachte plaid kruipen als ze televisie kijken. En wat jij eigenlijk? 

Bij ons vind je die lekker woondekens. Van mooie merken als Mrs Bloom, Go Round en Be Pure Home.

Mrs Bloom plaids

De Mrs Bloom plaids zijn echt goede voorbeelden van een mooie warme en zachte woondeken. Ze komen in allerlei kleuren: grijze plaid, plaid oud roze, plaid groen of een plaid wit. Ze zijn stuk voor stuk ideaal als bank plaid en heerlijk zacht. De favoriet is wel de grof gebreide plaid Grenoble in oud roze of oud blauw.

Go round plaids 

Het merk Go Round is vooral bekend van haar betaalbare super zachte plaids. Het donkergroene plaid in moskleur, het oud blauwe plaid. Allemaal met leuke franjes die de zachte plaids net die touch geven.