SIERKUSSENS SETS | BRIC.Living

 

Gebreide kussens, linnen kussens, stoere kussens, groene kussens of juist roze kussens... welke sierkussen set nu te kiezen?

 

Zoveel mensen, zo veel kussens. En dan kom je thuis met een leuk sierkussen en past het net niet bij de rest. Herkenbaar? Daarom hebben wij voor jou sierkussen sets op kleur uitgezocht. Van gebreide kussens tot linnen kussenhoezen, van woonkussens tot stoere kussens en van ronde kussens tot langwerpige kussens. Van zwart wit kussens tot groene kussens en natuurlijk kun je ze ook los bestellen.

Welke set sierkussens ligt binnenkort op jouw bank?

SIERKUSSENS SETS | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 71

Mooie sierkussens van mooie merken

We hoorden van veel klanten dat ze moeilijk uit de keuze konden komen van welke leuke kussens nu bij elkaar pasten. Daarom hebben we voor jullie sierkussen sets van mooie kussens op kleur samengesteld. De basis is vaak 1 of 2 basic kussens gecombineerd met leuke kussens die in het oog springen. Deze mooie kussens zijn van de bekende merken als House Doctor, Bloomingville, GoRound en Mrs Bloom. Mooie basic en stoere kussens van mooie warme, materialen met leuke fraaie eyecatchers! 

House Doctor kussens, Mrs Bloom kussens en Goround kussens

De House Doctor kussens springen in het oog door de stoere prints en materialen. Echte stoere kussens van mooie kwaliteit. Je kunt ze bij ons veelal incl. binnenkussen kopen of wil je de losse House Doctor kussenhoes dan kan dat ook. 

De Mrs Bloom kussens zijn onze basic sierkussens. Mooie linnen kussens, wollen kussens en gebreide kussens in fraaie kleurstellingen. De oud roze kussens en blauwe sierkussens van Mrs Bloom zijn echte bestsellers.

Onze Go Round kussens zijn veelal de stoere kussens met vintage look. Leuke kussens die echt die extra touch geven aan je set. 

Zwart wit kussens, blauwe kussens, ronde kussens of langwerpige kussens

We hebben ze allemaal... bijna. Mooie kussens in vele kleuren die goed op elkaar zijn afgestemd in de sets die we bieden. Combinaties van verschillende formaten en materialen. Zo is het heel leuk om een langwerpig kussen met een rond kussen te combineren ipv alleen maar vierkante kussens. Probeer het eens uit!

TIP:  En wil je nu nog meer dan alleen sierkussens? Kijk dan bij shoppen op kleur onder jouw favoriete kleur en je ziet meteen een voorselectie van mooie woonaccessoires die bij elkaar past. Dus met een paar klikken verander je in één keer je woonkamer. Handig!