WONEN VOOR MANNEN | BRIC.Living

Stoere woonaccessoires, stoere meubels en leuke cadeaus voor mannen vind je hier!  

Een woning gezellig en sfeervol inrichten is voor sommige mannen een hele klus. En daarom hebben wij stoere woonaccessoires en fraaie meubelen geselecteerd, speciaal voor jou, de man! Niet teveel opsmuk, strakke lijnen en eenvoudig te combineren kleuren, dat is waar Wonen voor Mannen voor staat.

Ben je er klaar voor het stoere wonen? Kijk dan snel verder!

Wonen voor mannen

Omdat we weten dat het niet altijd makkelijk is je huis in te richten, hebben wij speciaal het woonitem Wonen voor Mannen in het leven geroepen. Hier hebben wij speciaal voor de man stoere woonaccessoires en meubels bij elkaar gezocht die eigentijds en stoer zijn. "Mannelijke" materialen en kleuren voor de man die iets leuks van zijn huis wil maken. Maar ook gewoon leuke hebbedingen. 

 

 

Stoere meubels van House Doctor en Woood

De stoere meubels van House Doctor en het Nederlandse Woood mogen eigenlijk niet ontbreken in een mannen interieur. De meubels zijn gemaakt van robuuste materialen eb hebben een stoer sober uiterlijk. met name de eetkamerstoelen van Woood springen er uit evenals de mooie soberer woonaccessoires en lampen van het Deense House Doctor.

Stoere woonaccessoires.

Ook al zijn het eigenlijk meer dingetjes voor vrouwen, sierkussens maken het toch net even gezelliger op je bank. Bij BRIC. hebben wij stoere kussens voor de man die toch wat op zijn bank wil. Vergeet ook onze stoere lampen niet. Mooie stoere metalen lampen of juist de industriële lampen mogen niet ontbreken in je mannen interieur. 

Cadeau voor hem: leuke hebbedingen!

En wil je je vriend of man verrassen, of ben je zelf die man die van mooie spullen houdt. Dan vind je hier ook de mooie hebbedingen! Wat dacht je van de stoere bbq-barrels of de gave buitendouche van Seletti. De mooie stoere woonaccessoires van BRUT of stoere tuindecoratie van staal van Raumgestalt. Genoeg keuzes zoals je ziet. 

En kom je er niet uit dan kunnen wij je altijd persoonlijk van advies voorzien. Eén van onze stylistes denkt graag met je mee over je interieur of verbouwing.