Raumgestalt

Raumgestalt | Leuke tuinaccessoires en cadeauartikelen maar net even anders 


Raumgestalt uit het Zuid-Duitse Bernau in Schwarzwald ontwerpt en produceert prachtige, welgevormde producten die vooral bruikbaar en begrijpelijk zijn. De producten creëren ruimte en inspireren tot eigen creativiteit.

Raumgestalt
Toon 1 - 10 van 10

Raumgestalt tuinbank 

Deze bank is werkelijk een uitvinding! Door de dubbele laag kan deze tuinbank opgewarmd worden. Niet met elektriciteit maar met een paar simpele waxinelichtjes in de daarvoor bedoelde gleuf! Zo heb je een heerlijk warm zitmeubel voor  buiten! De bank is er in gegalvaniseerd staal (lichte staalkleur) en in staal met een matte finish (donkere variant) en in twee formaten, small (60 cm x 30 cm x 45 cm) en large (115 cm x 30 cm x 45 cm)

Raumgestalt stalen tuinbank met vuurschaal én teppanyaki

Barbecueën geeft natuurlijk het ultieme zomergevoel, maar waarom kook je niet eens gewoon iets Oosters op je tuinbankje?Ja heus! Deze tuinbank van Raumgestalt heeft een uitsparing voor een vuurschaal en een wok. Het geheel is gemaakt van ruw kwaliteitstaal. Daarnaast is er los een Japanse teppanyaki ‘grilplaat’ bij te bestellen. En als het ’s avonds afkoelt gooi je wat hout blokken in de vuurschaal voor een warm fikkie. Stoere en functionele eye catcher voor je tuin. Gaaf!

Raumgestalt zakjes licht 

De zakjes licht van Raumgestalt geven een ieder een blij en warm gevoel. Deze vier papieren licht zakjes met grote theelichten, leuk verpakt in een groot 'zakje licht', is het ideale cadeau voor een verjaardag, of om mee te nemen naar een (tuin)feestje. Er zijn ook zakjes licht speciaal voor de feestdagen, een leuk en betaalbaar Sinterklaas of Kerst cadeautje. 

 

Raumgestalt items gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen.