BRIC.Design

 

Leuk hoor al die prachtige woonaccessoires en stylingtips van alle woonprogramma’s op tv, maar hoe weet ik nu eigenlijk wat en welke kleur in mijn interieur past? Geen probleem, wij helpen je graag!

 

Met ons shop op kleur thema hebben wij, BRIC.Living, je alvast een stapje verder willen helpen. Door onze combinaties van kussens en vazen op kleur weet je zeker dat deze keuzes bij elkaar passen en een mooi resultaat geven op weg naar een compleet interieur. Maar het blijft een uitdaging.

En daarom heeft BRIC.Living nu ook BRIC.Design in het leven geroepen. BRIC.Design geeft stylingadviezen en maakt interieurontwerpen voor de kleine en grote portemonnee. Of het nu een complete make-over van je woonkamer betreft of alleen een andere kleur op de wand. Als je optimaal wilt genieten van ieder vertrek in je woning ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 

Bij de interieurontwerpen staan ruimte en rust voorop. Ruimte om lekker in te kunnen bewegen. En de rust in het interieur wordt gecreëerd door in de basis veel natuurlijke materialen en kleurstellingen toe te passen. Bijzondere eye-cathers zorgen hierbij voor het contrast.

We streven hierbij altijd naar een perfecte afstemming van de ontwerpen op jouw wensen. Met oog voor detail en originaliteit. Daarom nemen we in een eerste vrijblijvend gesprek altijd ruimschoots de tijd om alles door te nemen.

Voor de uitvoering beschikken we over een uitgebreid netwerk van professionals (o.a. aannemers, meubelmakers) en inkoopkanalen die we kunnen inschakelen om jouw plannen te realiseren.

Benieuwd? Kijk voor meer info op de website van BRIC.Design. Of neem gerust contact met ons op. Zo’n eerste afspraak is geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

“Zorg dat de basis van je interieur rustig en ruimtelijk oogt. En maak het af met mooie woonitems die eruit springen. Of dit nu in een kleuraccent is, een speciale vorm of bijzonder materiaal is, dat is persoonlijk.”