MANDEN EN KISTEN | BRIC.Living

 

Wat gaat het worden als functionele opberger met fun: Een houten kist of grote opbergmand?

Voor ieder interieur wel een mand of kist. Je kunt er niet genoeg in huis hebben. Een grote mand voor een plant, een mand met hengsels om met wat leuke spullen op te hangen, een zeegras mand voor wat plaids of een houten kist voor het speelgoed. Ze zijn natuurlijk allemaal functioneel. Maar het oog wil ook wat. Bij BRIC. vind je die leuke mand of kist met knipoog.

Dus neus lekker rond en vind jouw ideale opberger! 

MANDEN EN KISTEN | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 29

Grote mand, zeegras mand, leuke opbergmand of mand met hengsels om op te hangen. Welke kies jij? 

Er is altijd wel plek voor een leuke mand in je huis. Heb je hem niet nodig voor de functie dan wel voor de decoratie. Een grote opbergmand met wat plaids erin, kan heel gezellig staan bij je haard of naast de bank. Meestal zijn deze manden gemaakt van grof gevlochten waterhyacint voor de gezellige touch. Een zeegras mand heeft daarentegen een strakkere uitstraling.

Manden met hengsels zijn ideaal voor de lichtere spullen en kun je evt. ophangen op een leuke plek in huis. En wil je nu echt een eyecatcher, haal dan een grote stevige mand met een plant in huis en zet deze op een mooie plek. Let hierbij wel op de hoeveelheid daglicht die de plant nodig heeft. 

TIP: zet ook eens 3 manden bij elkaar in verschillende hoogtes en maten. En wissel ze om de tijd om zodat je telkens weer een nieuw interieur creëert.

Een houten kist, een speelgoedkist. Het zijn allemaal Woood kisten. 

Kisten mogen eigenlijk niet ontbreken in de kinderkamer. Al dat speelgoed, al die tekenspullen. Ideaal om die aan het eind van de dag op te bergen in een kist. Klep dicht en klaar is kees. En onze Woood kisten zijn ideaal hiervoor. Leuke stoere houten kisten die gezien mogen worden. 

Voor de woonkamer geven wij als tip mee om eens een oude houten dekenkist in je kamer te zetten. Geeft direct sfeer en is functioneel bovendien.