ORNAMENTEN EN BEELDEN | BRIC.Living

Wordt het een zwart beeldje of houten beeld. Ze zijn allemaal even leuk.

 

Zwarte beeldjes of houten beelden. Mooie ornamenten, al dan niet op een voet, of decoratieve beelden. Ze geven allemaal de finishing touch in jouw interieur.

ORNAMENTEN EN BEELDEN | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 35

Zwart beeldje of houten beeldje. Ze zijn allemaal leuk. Dus Mix en Match en je ziet het vanzelf.

Eigenlijk kan alles, zolang je maar verliefd bent geworden op het beeldje. De laatste tijd zag je veel zwarte beeldjes in het interieur. Maar wat altijd tijdloos blijft, zijn de houten beeldjes. Vaak zijn dit ornamenten op een voet die ooit een ander doel hebben gediend. Denk hierbij aan oude gereedschappen of werktuigen die aangepast nu als leuk beeld in jouw interieur dienen. Deze houten beelden zijn altijd mooi te combineren met wat kaarsenhouders of grote waxinehouders voor de sfeer.

Een decoratief beeldje van mensen of een leuk dikke dames beeld geven een persoonlijke touch.

Ben je op zoek naar iets met persoonlijke touch om cadeau te doen of gewoon voor jezelf? Dan zijn de beelden van mensen of hoofden de ideale gift. Deze beeldjes komen in allerlei vormen en houdingen zodat er altijd wel iets voor iemand bij zit. Een beeldje van een gezin voor de familieman of vrouw. Een beeld van een denkend iemand voor de filosofen onder ons. En de aller-vrolijkste beelden zijn toch wel die van de dikke dames. Kortom het perfecte cadeau materiaal met een persoonlijk touch. 

De trend van nu zijn de organische beelden

De huidige trend zijn organische vormen. Dit zie je niet alleen terugkomen in de meubels of lampen maar zeker ook in de woondecoratie. Denk hierbij aan houten beelden in hun eigen vorm of juist hele kleurrijke ornamenten met een moderne twist.

De organisch gevormde stenen beelden van bijv. het Deense merk Bloomingville zijn zeker ook het vernoemen waard.

Tip: En heb je een smalle vensterbank of weinig ruimte? Zet deze dan niet te vol met allerlei planten en ornamenten. Mooier is het om 1 of 2 ornamenten in verschillende hoogtes op de ene hoek te zetten met aan de andere zijde een mooie plant in pot. Zo houd je het ruimtelijk en vallen de ornamenten of beelden meer op.