Tips voor een vrolijke kinderkamer inrichten
Het inrichten van de baby of kinderkamer met leuke lieve vrolijke en kleurrijke woonaccessoires en decoratie is toch het leukste klusje in huis. 
Kies je babyblauw of lavendelpaars. Wordt het thema circus of prinsessen? Van leuke opbergmanden, tot houten speelgoed. Van leuke kinderkussens tot zachte speelkleden. Van kinderkeukens tot kinderkapstokken. Je wordt er gewoon zelf vrolijk van. In dit blog lees je allerlei tips om de leukste kinderkamer in te richten. En we hebben nog een leuke WEGGEEFACTIE !
Lees meer
De TOP 10 opbergmanden
Speelgoedmanden of opbergmanden. Ze komen in alle maten en soorten. Maar wat zijn nu de Toppers? Lees het hier en je bent weer helemaal bij.
Lees meer
BEELDEN ALS VENSTERBANK DECORATIE
Zwarte beeldjes of houten beelden. Mooie ornamenten, al dan niet op een voet, of decoratieve beelden. Wat is het effect van deze woondecoratie in jouw interieur?
Lees meer
De TOP 5 voor in je tuin!
Het is zomer. Velen zijn, ondanks alle perikelen, in het buitenland. Maar, voor de thuisblijvers hebben we hier een top 5 van tuin ideeën die niet mogen ontbreken in je tuin!
Lees meer
VADERDAGCADEAU! MAAR WAT?
De derde zondag in juni: vaderdag! De dag om je vader eens flink in het zonnetje te zetten! Maak er een extra feestje van met een leuk vaderdag cadeau voor hem. Een waar je pa echt blij van wordt!
Lees meer