BEELDEN ALS VENSTERBANK DECORATIE
Zwarte beeldjes of houten beelden. Mooie ornamenten, al dan niet op een voet, of decoratieve beelden. Wat is het effect van deze woondecoratie in jouw interieur?
Lees meer
De TOP 5 voor in je tuin!
Het is zomer. Velen zijn, ondanks alle perikelen, in het buitenland. Maar, voor de thuisblijvers hebben we hier een top 5 van tuin ideeën die niet mogen ontbreken in je tuin!
Lees meer
VADERDAGCADEAU! MAAR WAT?
De derde zondag in juni: vaderdag! De dag om je vader eens flink in het zonnetje te zetten! Maak er een extra feestje van met een leuk vaderdag cadeau voor hem. Een waar je pa echt blij van wordt!
Lees meer
SPOT ON, DE MOOISTE VERLICHTING!
Goede verlichting: een belangrijk element in je interieur. Maar wat voor licht heb je waar nodig? Wij nemen je mee in de wereld van verlichting!
Lees meer
BACK TO SCHOOL, BACK TO BUSINESS
Het einde van de zomervakantie is in zicht... back to school, uni of werk. In ieder geval weer back to reality! Misschien werk je thuis, ga je een studentenkamer inrichten, of moet er in huis voor je schoolgaande kind(eren) een huiswerkhoekje worden ingericht. Werken of studeren gaat een stuk lekkerder op een fijne werkplek!
Lees meer