De TOP 5 voor in je tuin!

We hebben weer zomervakantie. Velen zijn er op uitgegaan en hebben uren op Schiphol of in de file gestaan. Die genieten nu van de bergen of de zuidelijke zonnestralen. En de thuisblijvers? Speciaal voor hen hebben we een top 5 van leuke tuin ideeën onder elkaar gezet. (Maar natuurlijk ook voor degenen die alweer terug zijn ;-)

 

Leuke tuin ideeën en tuin inspiratie voor in je tuin 

Picture this. Je zit in een heerlijke stoel in je tuin, hoort de vogels fluiten. Drankje in je hand en je kijkt wat om je heen. Je geniet van de zon en mijmert wat voor je uit. Het mijmeren gaat over in piekeren. Je mist iets. Het beeld klopt niet helemaal. Maar ja wat ontbreekt er aan die tuin van je? Misschien zijn het wel de volgende tuinitems die het plaatje compleet kunnen maken. Benieuwd? Here we go:

 

1

Grote plantenpotten

Iedere tuin, groot of klein, kan wel een stel grote plantenpotten gebruiken. Op een hoek van je terras, naast je loungeset of in een verloren hoekje van je tuin. Mooi in het zicht van de kijkrichting die je hebt gecreëerd. Zet de potten in een groot en een kleiner model bij elkaar. Misschien een leuke lantaarn of windlicht erbij voor het speelse effect en je brengt de ultieme sfeer in je tuin. Vul ze af met wat hoge bamboe, grote bladplanten of siergrassen in en het beeld is compleet. Als je de potten van onderaf aanlicht met een grondspot, ben je helemaal klaar.  Wij zijn helemaal fan van de grote plantenpotten Pharao van House Doctor (in een set van 2). Lekker groot en met een fraaie structuur.

 

 

2

Windlichten voor buiten

Of je nu gezellig aan tafel zit te eten of nog een drankje neemt in je favoriete loungestoel. Kaarslicht is onmisbaar voor de sfeer. En daarom zijn de windlichten of lantaarns een MUST HAVE voor iedere tuin. Of ze nu van bamboe of metaal zijn, groot of klein. Ze brengen allemaal 2 dingen in je tuin: licht en sfeer. 

Windlichten van Pomax, House Doctor en Hubsch

 

 

3

Vloerkleden voor buiten

Tegenwoordig zie je het steeds meer. Vloerkleden voor buiten. De trend van buiten naar binnen is nu omgedraaid. Meer en meer wordt binnen een verlengstuk voor buiten. En dat zie je ook aan de vloerkleden speciaal voor weersinvloeden gemaakt. House Doctor heeft er een aantal in haar assortiment die perfect bij je loungeset passen. Of je nu een houten set, een strakke design set of zwarte set hebt. De vloerkleden van House Doctor in fraaie grijstinten passen overal wel bij. Vallen mooi weg en het groen in je tuin valt daardoor nog mooier op. Een echte Must Have is wel het vloerkleed Terra. Gemaakt van gerecyclede plastic flessen dus geschikt voor buiten en nog hartstikke duurzaam bovendien.

 

4

Tuinverlichting maar dan anders

We kennen allemaal wel de spots en buitenlampen voor in je tuin. Maar wie nu eens heel wat anders wil en toch sfeer, kan z'n lol op. Wat dacht je van de Flash lamp van Qeeboo of het vlaggetjes snoer van het Italiaanse Seletti? En niet te vergeten de leuke led lamp Belly in 2 maten. Leuke lampen die net even die extra touch geven aan je tuin. Ze zullen zeker opvallen in je tuin!

De Qeeboo tuinlamp Flash, Seletti lichtsnoer Vlaggen en de Belly.

 

 

5

Stoere hebbedingen voor in je tuin

En dan hebben we natuurlijk nog de leuke tuinaccessoires en tuin ideeen die altijd van pas komen dan wel die extra touch geven. Het laatste zetje dat je nog mistte ;-). 

Van stoere vuurkorf, tot verfrissende watertap. Van handige flessenopener tot mooie set waterkaraf met glazen. Maar onze favoriet is toch wel de stoere stalen tuinbank met vuurschaal van Raumgestalt waar je zowel een vuurtje op kan stoken om lekker je marshmallows te roosteren als kan wokken. Kortom genoeg om je tuin mee aan te vullen zodat het je ideale plekje voor deze zomer wordt.

 

 

 

We hopen je geïnspireerd te hebben én geniet van je zomer, let the sun shine! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wees de eerste om te reageren...

Laat je reactie achter