MOOIE VAZEN EN BLOEMPOTTEN | BRIC.Living


Mooie vazen en leuke bloempotten voor extra sfeer in je interieur of als cadeau. Maar welke vazen passen bij elkaar? 

 

Vazen en bloempotjes: mooi decoratief op een bijzettafeltje of met wat bloesemtakken erin. Of misschien wel als cadeau? BRIC. heeft voor jou fraaie combinaties van vazen, flessen en bloempotten op kleur bij elkaar uitgezocht. Hoge vazen, bloemenvazen, glazen vazen of vazen van keramiek, zwarte vazen, blauwe vazen of roze vazen. Stuk voor stuk bijzonder en in de combinatie echte blikvangers. Met een paar muisklikken kun je je woonkamer compleet omtoveren. 

Je wilt toch net even wat anders dan anders?

MOOIE VAZEN EN BLOEMPOTTEN | BRIC.Living
Toon 1 - 24 van 83

Mooie vazen van mooie merken op kleur! Een vaas kopen doe je dan ook bij BRIC.

Je kent het wel, je wil de zon in huis brengen, koopt een fraaie bos bloemen en zet ze in een mooie vaas. Na een week, bloemen weg en dan staat die vaas er wel erg leeg bij. Leuk als er dan weer wat bij gezet kan worden zodat het geheel ook zonder bloemen leuk oogt. En dan kom je dus bij ons. 

 

Grote vaas, kleine vaasjes, bloemenvaas, glazen vaas of zwarte vaas. (Bijna) allemaal gecombineerd op kleur.

Veel vazen en bloempotten komen net wat mooier tot hun recht als je ze combineert. Dit kan op kleurnuance of juist een combinatie van structuren. Bijv. een set keramieken vazen valt extra op door het gebruik van een glazen vaas. Of misschien wil je wel wat kleine vaasjes of bloempotjes combineren met een decoratie object of een grote vaas. Ook heel mooi voor op tafel. 

Bij ons vind je naast de losse bloempotten en bloemenvazen, vele sets vazen die mooi bij elkaar aansluiten op kleur. Fraaie combinaties van verschillende merken en materialen bij elkaar waardoor het ware blikvangers worden in je interieur. Combineer ze dan nog met matchende kussens en je bent klaar. 

Natuurlijk kun je de vazen ook los bestellen, stuur dan even een email.

 

Bloomingville vaas, Light&Living vaas of House Doctor vaas?

De mooie vazen en bloempotjes van House Doctor, Bloomingville, Light&Living en Mrs Bloom vormen de basis van al onze combinaties vazen. Mooie vazen en hippe bloempotten van warme en bijzondere materialen met leuke fraaie eyecatchers!