Het idee achter BRIC.

 

BRIC. staat voor "bouwstenen". Bouwstenen van combinaties van woonaccessoires op kleur geselecteerd, waarmee jij je interieur eenvoudig in stappen kunt restylen. Oftewel, Basic Restyle Interior Combinations. BRIC.

          

BRIC. Living wil dat ieder huis als thuis aanvoelt. Dat je iedere dag als je weer binnenkomt, de rust en de ruimte voelt, zoals jij dat prettig vindt. En om dat te voelen, is het fijn dat je interieur ook prettig aanvoelt. En dus koop je af en toe mooie items voor je huis om van te genieten. Maar wie wil en heeft er nog tijd om urenlang te woonshoppen? Om dan thuis te komen met net dat kussen of plaid, die ene vaas of poef en tot de ontdekking te komen dat het totaal niet past in jouw interieur? Dat dat ene kussen net niet kleurt bij het andere kussen. Herkenbaar?


In onze webshop vindt je eigentijdse hippe en leuke woonaccessoires, waarmee je heel eenvoudig een nieuwe uitstraling creëert. Geen poespas of tierelantijnen, maar mooie, basic woonartikelen met soms net dat beetje extra’s. BRIC. heeft voor jou al een selectie gemaakt van wat ons betreft de mooiste Deense, Nederlandse en Belgische woonmerken, die ook nog eens betaalbaar zijn.


En uniek hierbij is dat styliste en interieurontwerper Melanie Wiggers voor jou al per trendkleur bepaalde combinaties van woonaccessoires heeft gekozen. Combinaties die bij elkaar passen maar die ook heel mooi staan bij de meeste tinten van de huidige interieurs. Je hoeft dus alleen nog maar je accentkleur te kiezen. En een keuze te maken uit de verschillende items, die onderling allemaal matchen met elkaar. Zo kun je met een paar muisklikken je interieur omtoveren tot die fijne plek, waar je thuiskomt.


         
             

Kortom, BRIC. combineert, jij varieert. En jij blijft aan zet! Afhankelijk van je budget en smaak, kies jij de ideale combinatie. Dit zie je altijd en overal goed zichtbaar op de website met inspirerende foto’s. De gekozen producten worden met zorg geleverd en… het pakket is altijd een cadeautje om te krijgen. Jouw huis wordt jouw thuis, dat beloven we!


Wij wensen je veel plezier bij het shoppen.

En mocht je er niet uitkomen, kun je altijd contact opnemen met onze styliste via [email protected]


Het team van BRIC. 

PS. En wil je op de hoogte blijven van alles omtrent interieur en woonaccessoires volg ons dan op onze facebookpagina.