Het idee achter BRIC.

 

“Waar kan ik dat tafeltje, die ik in de bladen heb gezien kopen?” 

“Ik heb geen tijd om naar allerlei woonwinkels te gaan, kun je mij helpen?” 

“Past dit kussen eigenlijk wel bij dat andere kussen?”Herkenbaar voor je? Al deze vragen van bestaande klanten van interieurontwerpburo WiggersDesign, waren de inspiratiebron voor de online webwinkel BRIC.Living. In 2015 trok styliste en binnenhuisarchitecte Melanie Wiggers dan ook de stoute schoenen aan en ging ze op zoek naar mooie, basic woonartikelen, die in nagenoeg alle interieurs passen. Ze combineerde allerlei combinaties van woonaccessoires van Nederlandse, Deense en Belgische merken in vier verschillende kleurstijlen. En zie het resultaat…. BRIC.!

 

BRIC. staat voor "bouwstenen". Bouwstenen van combinaties van woonaccessoires op kleur geselecteerd, waarmee jij je interieur eenvoudig in stappen kunt restylen. Oftewel, Basic Restyle Interior Combinations. BRIC.

 

Bij BRIC. willen we namelijk dat ieder huis als thuis aanvoelt. Dat je iedere dag als je weer binnenkomt, de rust en de ruimte voelt, zoals jij dat prettig vindt. En om dat te voelen, is het fijn dat je interieur ook prettig aanvoelt. En dus koop je af en toe mooie items voor je huis om van te genieten. Maar wie wil en heeft er nog tijd om urenlang te woonshoppen? Om dan thuis te komen met net dat kussen of plaid, die ene vaas of poef en tot de ontdekking te komen dat het totaal niet past in jouw interieur? Dat dat ene kussen net niet kleurt bij het andere kussen. Herkenbaar?

In onze webshop vindt je eigentijdse hippe en leuke woonaccessoires van wat ons betreft de mooiste merken zoals House Doctor, Bloomingville en Mrs Bloom, die ook nog eens betaalbaar zijn. Hiermee creëer je heel eenvoudig een nieuwe look in huis. Geen poespas of tierelantijnen, maar mooie, basic woonartikelen met soms net dat beetje extra’s. 

En uniek hierbij is dat we voor jou al per trendkleur bepaalde combinaties van woonaccessoires hebben gekozen. Combinaties die bij elkaar passen maar die ook heel mooi staan bij de meeste tinten van de huidige interieurs. Je hoeft dus alleen nog maar je accentkleur te kiezen. En een keuze te maken uit de verschillende items, die onderling allemaal matchen met elkaar. Zo kun je met een paar muisklikken je interieur omtoveren tot die fijne plek, waar je thuiskomt.


         
             

Kortom, BRIC. combineert, jij varieert. En jij blijft aan zet! Afhankelijk van je budget en smaak, kies jij de ideale combinatie. Dit zie je altijd en overal goed zichtbaar op de website met inspirerende foto’s. De gekozen producten worden met zorg geleverd en… het pakket is altijd een cadeautje om te krijgen. Jouw huis wordt jouw thuis, dat beloven we!


En mocht je er niet uitkomen, kun je altijd contact opnemen met één van onze stylistes. Mail ons een duidelijke foto van jouw interieur en het hoekje, de plek of de bank waar jij iets wilt veranderen. Wij doen de rest. We sturen je advies terug met accessoires waarvan wij denken die het beste in je huis passen. 


Veel shop plezier!

Het team van BRIC. 

PS. En wil je op de hoogte blijven van alles omtrent interieur en woonaccessoires volg ons dan op onze facebookpagina.