Retourneren

Retourbeleid


Retourneren

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Bricliving.nl geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst tenzij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.Je hebt een verkeerd artikel ontvangen of je zending is niet compleet

Controleer na ontvangst altijd of je zending compleet en correct is. Mocht er een verkeerd artikel geleverd zijn of een artikel ontbreken, kun je dit melden via [email protected]. Wij zorgen er dan voor dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.


Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling als volgt geretourneerd worden: 

  1. Vul binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het retourformulier compleet in en stuur deze naar [email protected] met vermelding van het klantnummer en je naam.
  2. De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen retour in originele staat en verpakking - indien redelijkerwijs mogelijk - gestuurd te worden (zelf afgeven kan natuurlijk ook bij onze afhaallocatie: Leidsevaart 36, 2114 AD, Vogelenzang). De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren en ons de T&T code van je verzending te mailen zodat we de zending kunnen volgen. 
  3. De artikelen dienen compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking te zitten (indien redelijkerwijs mogelijk). Indien niet mogelijk, is een andere dergelijke verpakking toegestaan mits dit gelijk staat aan de verpakking waar u het in ontvangen heeft. Producten met een kunststof blisterverpakking zoals douchestangen etc. dienen onbeschadigd en ongeopend geretourneerd te worden. Deze zijn voldoende te inspecteren zonder te openen.
  4. Het retourrecht komt te vervallen wanneer het product is gemonteerd. Mocht dit het geval zijn dan kan het product enkel worden geretourneerd in overleg, houdt hierbij rekening met waardevermindering van het product (dit kan oplopen tot 100%).
  5. Verpak de retourartikelen degelijk in om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Gebruik geen duct tape of andere hardnekkige tapesoorten op de originele productverpakking. Op de omdoos is dit geen probleem. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant.
  6. Het is mogelijk je retourzending via het postkantoor te doen. De kosten voor het retour sturen van jouw pakket via Postnl zijn vanaf  € 7,25.
  7. De consument draagt het risico voor een retourzending. 

 
Indien producten beschadigd retour komen, behouden wij ons het recht voor kosten ter compensatie te verrekenen. 

Na ontvangst en goedkeuring van de retourzending wordt binnen uiterlijk 14 dagen na herroeping overgegaan tot terugstorting van het aankoopbedrag.

Bij retournering van een of meerder artikelen uit eenzelfde order waardoor de uiteindelijke orderwaarde incl. BTW lager uitvalt dan € 75,00 (d.i de minimale ordergrootte voor gratis verzending), behouden wij ons het recht om het te retourneren bedrag te verminderen met € 5,95 aan verzendkosten.

Plaats je een bestelling met voorradige- en niet voorradige artikelen?
Wanneer je een bestelling plaatst met voorradige- en niet voorradige artikelen dan kan het zijn dat we je tegemoet willen komen en alvast de voorradige artikelen - uiteraard op onze kosten - naar je versturen. Dit is alleen van toepassing op bestellingen vanaf € 100,-.