Retourneren

Retourbeleid


Retourneren

Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webwinkel van Bricliving.nl geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst tenzij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op geleverde maatwerk producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.U heeft een verkeerd artikel ontvangen of uw zending is niet compleet

Controleer na ontvangst altijd of uw zending compleet en correct is. Mocht er een verkeerd artikel geleverd zijn of een artikel ontbreken, kunt u dit melden via info@bricliving.nl. Wij zorgen er dan voor dat wij onze fout zo spoedig mogelijk herstellen.


Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling als volgt geretourneerd worden: 

  1. Vul binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling het retourformulier compleet in en stuur deze naar info@bricliving.nl met vermelding van het  klantnummer en je naam.
  2. De bestelling dient zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen retour gestuurd te worden.
  3. De artikelen dienen compleet, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking te zitten (indien redelijkerwijs mogelijk).
  4. Verpak de retourartikelen degelijk in om beschadiging tijdens transport te voorkomen.
  5. Het retourneren van artikelen geschiedt op eigen kosten. 
  6. Het is mogelijk je retourzending via het postkantoor te doen. De kosten voor het retour sturen van jouw pakket via Postnl zijn vanaf  € 6,95.
  7. De consument draagt het risico voor een retourzending. 

 
Indien producten beschadigd retour komen, behouden wij ons het recht voor kosten ter compensatie te verrekenen.

Na ontvangst en goedkeuring van de retourzending wordt binnen uiterlijk 30 dagen na herroeping overgegaan tot terugstorting van het aankoopbedrag.