House Doctor

 

House Doctor | Woonaccessoires en tuinartikelen met een stoere look

Woonaccessoires van House Doctor vallen op door hun soberheid en stoere look. Eigentijdse sierkussens, vintage vloerkleden, fraaie stoelen en bureaus, een mooie collectie vazen. De House Doctor woonaccessoires hebben die typische Deense soberheid, maar als je verder kijkt zie je de mooie details en speelse afwerking. 

House Doctor tuinaccessoires

Maar ze hebben veel meer. Kijk alleen al naar de bijzondere verzameling tuinartikelen die ze voeren.  De producten zijn een mooie mix van trends, traditie en design. Kwaliteit, eenvoud en stijl staan hierbij centraal. Dit merk stimuleert het mixen en matchen van haar collecties. Wij hebben het al vaker gezegd bij onze collectie. Durf te combineren met House Doctor! Wonen met ‘fun’.

House Doctor
Toon 1 - 24 van 64

House Doctor webshop

House Doctor is klein begonnen maar uitgegroeid tot een groot Scandinavisch merk wereldwijd. Opgericht door de zussen Rikke en Gitte én broer Klaus. Hun slogan luidt als volgt: “Everybody deserves a healthy home. In onze House Doctor webshop vind je alle woonitems om je huis en tuin om te turnen tot een lekker thuis. Met name de House Doctor kussens, vazen House Doctor vloerkleed, tuinartikelen en House Doctor verlichting zijn bij ons de favorieten.

 

House Doctor Kussen

Een House Doctor kussen valt altijd op. Is het niet de print dan is het wel het sobere stoere uiterlijk. Mooie materialen van mooie kwaliteit: dat staat voorop bij een kussen van House Doctor. Een House Doctor kussen is bij ons dan ook vaak een onderdeel van onze sierkussens op kleur. 

House Doctor vloerkleed

Een vloerkleed van House Doctor mag eigenlijk ook niet ontbreken in je interieur. Niet alleen verbind een vloerkleed je zithoek, een House Doctor vloerkleed geeft ook nog eens dat beetje extra's aan je woonkamer. Door de mooie vintage look en mooie prints vallen de House Doctor vloerkleden juist in het oog. Neem snel een kijkje bij onze vloerkleden.

House Doctor vaas

Een House Doctor vaas mag gezien worden. Bij ons vormen de vazen van House Doctor Vaak een ware blikvanger in onze vazensets. Stoer, sober en mooie kwaliteit. Wat wil je nog meer. 

TIP: Benieuwd naar nog meer House Doctor items, maar zie je ze niet staan op onze site. Je kunt ze altijd via ons bestellen.