Mrs Bloom

BRUIN BEIGE KUSSENS by BRIC no 4

€115,00
Fraaie bruin beige kussens : tijdloos en eigentijds. Mooie kussens van Mrs Bloom in warme aardetinten samen een eigenwijs bolletjes kussen van Bloomingville. Het witte panter kussen van Goround maakt de set af. TOP Meer informatie
  • Levertijd: Binnen 1 tot 2 werkdagen
  • Veilig thuisbezorgd met PostNL
Productomschrijving

Fraaie bolletjes Bloomingville kussen met mooie kussens van Mrs Bloom in aardetinten. Een absolute toevoeging aan je interieur.

Deze fraaie bij elkaar gezochte set beige en bruine kussens is te mooi! Het aparte Bloomingville kussen met bolletjes combineert schitterend met de aardetinten kussens van Mrs Bloom. Samen met het mooie en zachte witte Goround kussen is het absoluut heerlijk schouwspel van kleur en materiaal. Schitterend op je bank en heerlijk om je in te begraven met een goede film.

Eigentijds en tijdloos! Mooi op een naturel bank of een donker grijze bank. Leg er een leuk kleurtje bij en je hebt ineens een heel ander beeld. Of combineer deze set kussens met een zachte plaid van Be Pure of Go Round plaid of een houten bijzettafel van Mrs Bloom en het interieur is klaar!

Adviesprijs voor set van 4: € 119,75