BePureHome

BePureHome | Leuke woonaccessoires en eigentijdse meubels

Het Nederlandse merk BePureHome onderscheidt zich door een eigentijdse stijl. Een combinatie van robuuste meubelen en leuke woonaccessoires met een stoer randje.De collectie bestaat uit prachtige kasten, stoelen, tafels, lampen, kandelaren, plaids en nog veel meer stoere woonitems. Door de natuurlijke materialen en rauwe kleuren passen BePureHome meubels en de BePureHome woonaccessoires in veel interieurs, van industrieel tot eigentijds.

BePureHome
Toon 1 - 24 van 49

BePureHome webshop

De collectie van Be Pure Home is steeds weer verrassend. Leuke woonaccessoires zoals poefs, plaids en mooie kussens. Maar ook fraaie eigentijdse Be Pure Home Meubels met een stoer randje. Je vind deze mooie woonartikelen in onze webshop. 

BePureHome lamp

De lampen van Be Pure Home zijn echt heel fraai te noemen. Ze vallen op door hun bijzondere uiterlijk en zijn niet standaard zoals je soms bij andere merken ziet. Leuke lampen voor leuke prijzen. De lampen passen in veel interieurs en zijn eindeloos te combineren met de andere leuke woonaccessoires.

BePureHome stoel

De stoelen van Be Pure Home zijn stuk voor stuk fraaie stoelen. Echte blikvangers voor je interieur, die ook nog eens heerlijk zitten. Wat dacht je bijvoorbeeld van dat enige fauteuiltje 'Vogue'

BePureHome items gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen