Hubsch

Hubsch Interior | Hippe, leuke woonaccessoires

De populaire Hubsch poef en andere leuke woonaccessoires en meubels van het Deense merk Hubsch zijn bezig aan een opmars. Het merk heeft een heel eigen, unieke stijl met aandacht voor details, stijlvolle kleuren, speelse afwerkingen en opvallende prints. De poefs, kleden, vazen, kussens, meubels en woonaccessoires worden in Denemarken ontworpen en overal ter wereld geproduceerd. Daarbij staan goede omstandigheden (fair trade) voor zowel de werknemers als de natuur centraal. Kortom, Scandinavische ontwerpen die veel inspiratie bieden voor een modern interieur.  

Hubsch
Toon 1 - 8 van 8

Hubsch poef: ronde poef, grijze poef of vierkante poef en stuk voor stuk met een twist

De Hubsch poef past in ieder interieur. De poefs zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en materialen. van een ronde poef tot een gebreide poef, vierkante poef tot kinderpoef van grijs vilt. Stuk voor stuk met een leuke twist. Dit speelse meubel geeft een warme en gezellige look aan je woonkamer. Kies voor een Hübsch poef die volledig bij jouw stijl past.

Hubsch bureau: stijlvol minimalistisch ontwerp met oog voor detail

Een bureau van Hubsch valt op in je interieur. Stijlvol, minimalistisch, Scandinavisch design maar vooral met oog voor detail. De bureaus zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen waarbij de afwerking buitengewoon strak is. Kortom aan een bureau van Hubsch zit je niet alleen lekker te werken maar is ook een mooie toevoeging aan je interieur. 

 

Hübsch items gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen.