Its about RoMi

It's about RoMi Amsterdam | Stoere lampen uit hartje Amsterdam

Its about Romi lampen zijn stuk voor stuk ware blikvangers. Geïnspireerd door het stadsleven én door de natuur ontwerpen de makers van It's about RoMi de meest mooie en unieke verlichting. Bij It's about Romi gaat het om simpele, maar sterke ontwerpen van pure materialen. De natuurelementen zie je met name terugkomen in de collectie van Good & Mojo. Het stadse in de collectie van City Lights, urban lighting inspired by city life! Kortom, prachtige, betaalbare en stoere lampen uit hartje Amsterdam. 

Its about RoMi
Toon 1 - 20 van 20

It's about RoMi hanglamp

Een it's about romi hanglamp mag gezien worden boven je eettafel of werkplek. Stuk voor stuk zijn het plafondlampen die een stoer sober uiterlijk hebben en door hun materialen of kleine details in het oog springen.  

Its about RoMi Vloerlamp

De vloerlampen zijn ook ware eyecatchers. Van de strakke vormen zoals bijvoorbeeld de It's about Romi Belfast tot aan de meer unieke vloerlamp Cambridge. Het zijn allemaal fraaie vloerlampen die in de meeste interieurs hun plekje wel vinden. Vaak zijn deze vloerlampen mooi te combineren met hun kleinere broertje of zusje, de tafellamp.

It's about RoMi tafellamp

De tafellampen van Its about RoMi zijn vaak gebasseerd op de grotere varianten vloerlampen. Leuke hippe lampen die niet misstaan op je bijzettafel of bureau. Maar ook heeft It's about RoMi meer verfrissende ontwerpen van de tafellamp. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Its about Romi London? Zeg nu zelf hoe uniek kan een lamp zijn?

It's about RoMi wandlamp

Een It's about RoMi wandlamp maakt het assortiment aan lampen compleet. Unieke exemplaren die een fraai licht werpen aan je wand. Sfeervoller kan het niet worden met deze wandlampen. 

It's about RoMi items gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen.