Seletti

Seletti | Een Seletti lamp is een hippe lamp 

Seletti is een merk van Italiaanse bodem. De ontwerpstudio is een plek waar designers de kans krijgen hun ideeën de vrije loop te laten. En dat zie je terug in de producten. Creatief met een gevoelige uitdrukking door de ongewone combinatie van natuurlijke elementen en dagelijkse producten! Fun en functioneel tegelijk. 

Seletti
Toon 1 - 3 van 3

De Muis Lamp van Seletti

Kijk uit, een muis in huis! Met zo'n leuke muislamp van Seletti heb je een ware eyecatcher te pakken. De muis lamp is een echte musthave voor iedereen die weer eens op zoek is naar iets anders. De vrolijke muizen tafellampen zijn er in 3 verschillende uitvoeringen: een liggende, een zittende en een staande muis, die elk een lichtbron vasthouden. Een unieke design lamp!

De Monkey Lamp van Seletti 

Ook met de aap lamp haal je uniek design in huis, een echte blikvanger! Fun én functioneel. De aap lamp is er in 2 uitvoeringen: de zittende aap tafellamp en een hangende aap plafondlamp

Deze super leuke design lampen, de Mouse Lamp en de Monkey Lamp van Seletti ontwerper Marcantonio Raimondi Malerba, gemaakt van wit resin (kunststof), geven sfeervol warm licht. Tof voor in de woonkamer bij je bank, op je bureau, of in een kinderkamer. 

Seletti items gezien die je niet in onze webshop ziet? Neem dan even contact met ons op, je kunt het product altijd via ons bestellen.