BUREAUS EN STOELEN | BRIC.Living

Wordt het een Woood bureau of een bureau met lades van Be Pure Home?

De houten bureaus van de bekende Nederlandse merken Woood en BePureHome zijn ware toppers. Mooie bureaus met leuke details als opbergvakken en kleppen maken deze bureaus een functioneel en mooi woonitem in je werkkamer. Aan welk bureau ga jij straks zitten?

 

BUREAUS EN STOELEN | BRIC.Living
Toon 1 - 13 van 13

Wordt het klein bureautje, een bureau met lades of een stoer bureau?

Voor iedere wens is er wel een bureau op maat. De Nederlandse merken Woood en BePureHome zijn ware bureaumakers. Met oog voor detail maken zij mooie betaalbare bureaus van een goede kwaliteit. Het ene bureau heeft lades, het andere een opstaande rand zodat je spullen er niet afvallen. Het ene bureau is stoer, het andere bureau meer voor een meisjeskamer. Kortom zoveel mensen zoveel smaken. Welk bureau kies jij?

VLUV zitbal voor een ergonomische zit

En wil je nu lekker en ergonomisch aan je uitgekozen bureau plaats nemen, dan adviseren wij de VLUV zitbal erbij. Met deze bal blijf je rechtop en comfortabel zitten, terwijl je e-mails wegwerkt. Hij is ook reuze handig voor je balansoefeningen en leuk als extra zitelement. Kortom een multi functionele zitbal die ook nog eens in heel veel kleuren en afwerkingen komt.