Wandlampen

Stoere wandlampen en moderne wandlampen. Stuk voor blikvangers en net even anders!

Wandlampen mogen eigenlijk niet ontbreken in je interieur. Ze geven altijd net wat extra sfeer in huis. Of je nu alleen up-light, down-light of up-and-downlighters toepast, wandlampen verrassen iedere keer weer. Off het nu stoere wandlampen zijn of moderen wandlampen. In iedere stijl kun je wel een leuke wandlamp vinden die past bij jouw interieur.

Welke wandlamp zien we aan jouw muur terug?

Wandlampen
Toon 1 - 3 van 3

Wandverlichting: Waar moet je op letten? 

Mooie wandverlichting is een aanvulling op je bestaande lichtpunten. Het geeft vaak net wat extra mogelijkheden en sfeer om het helemaal af te maken. Maar hoe en waar moet je de wandlampen nu hangen? Als eerste tip is het altijd prettig om de wandlampen op 180 cm vanaf de grond op te hangen. Zo is de kans dat je in het licht kijkt kleiner. Op een lange muur is het mooi om bijv 2 wandlampen naast elkaar te hangen. Afhankelijk van type kun je een onderlinge afstand van 120 cm of meer cm aanhouden. Bijv. twee stoere wandlampen boven je bank of aan de muur bij je eettafel. Of plaats twee moderne lampen aan iedere kant van je kamer-en-suite deuren. Een goede dimmer erop en je zult versteld zijn van het resultaat. 

House Doctor wandlamp Molecular

Een echte bestseller is bij ons wel de House Doctor wandlamp Molecular. Strak en sfeervol ineen. Er is ook  nog een plafondlamp in dezelfde serie. Echt een onmisbare wandlamp voor in huis.